Autoriseret kloakmester i Rødovre

Søger I en professionel og effektiv kloakmester i eller nær København? Så er vi en fornuftig løsning. Vi er autoriseret kloakmester og derudover certificeret rottespærs-montør.

Vi står til rådighed ved enhver kloakopgave, hvad enten I behøver hjælp til en simpel rensning, et traditionelt eftersyn eller en større renovering ved f.eks. rotteproblemer.

Vores service omfatter bl.a.: 

Reparation og rensning af kloakker

Rottebekæmpelse og rotteforebyggelse, f.eks. ved TV-inspektion

Nye anlæg f.eks. ved tilbygning

Omfangsdræn og højvandslukke

Afvanding fra carporte og udestuer

 

Vi er medlem af Danske Kloakservice – jeres garanti for professionel kloakservice.

 

Topmoderne kloakudstyr
Hos kloakafdelingen i Faunus vi lægger mange kræfter i at være på forkant med udviklingen. Vi ønsker at levere en omfattende og effektiv kloakservice – og vi holder os derfor løbende opdateret på markedets bedste udstyr og teknikker.

Vores teknikker sikrer jer et langtidsholdbart resultat. Det sparer jer for meget tid og besvær, ligesom vedligeholdelse sjældent bliver et problem.

 

Få gratis klimatjek og spar penge
Vi går meget op i optimering og tilbyder i den forbindelse et gratis klimatjek. Dette tilbud kan sparer jer for penge på længere sigt – og er nødvendigvis ikke et tilbud, som den traditionelle kloakmester kan give.

Herudover står vi parat med professionel vejledning, der kan sikre støtte fra stat og kommune. Ved f.eks. at kombinere anlægs-, brolægger- og kloakarbejde er der mulighed for at få penge til egen grund. Dette skyldes bl.a., at kommunen ofte giver penge til boliger, der kan lede vand ud på egen grund.

 

Kontakt os i dag
Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontaktes vi på tlf. 20 46 49 75 eller 26 17 02 51. Bor du i f.eks. Nordsjælland, Hvidovre eller på Amager, er vi en fornuftig løsning.