Professionel entreprenør i Rødovre

Som professionel anlægsgartner, brolægger og autoriseret kloakmester tilbyder Anlægsgartner & Brolæggerfirma Faunus ApS entreprenørarbejde for såvel private boligejere som erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

I Rødovre har vi en velvoksen maskinpark. Vi har maskiner og udstyr til mange forskellige entreprenøropgaver - og er behjælpelige, hvad enten I mangler hjælp til en mindre, mere traditionel opgave eller et større, mere omfattende projekt.

 

Totalentreprenør og hovedentreprenør i Storkøbenhavn
Søger I en troværdig samarbejdspartner til jeres total- eller hovedentreprise? Så er vi i Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS en troværdig samarbejdspartner. Vores klare målsætning er at indfri jeres forventninger – og vi garanterer et professionelt og veludført resultat.

Som totalentreprenør har vi en række professionelle samarbejdspartnere. Vi tager naturligvis ansvaret for og garanterer, at øvrige håndværkere, som f.eks. murere, tømrere og elektrikere, overholder tidsplanen og de aftalte leveringstider.

Vi bliver kort sagt jeres eneste kontaktperson – hvilket sparer jer for meget tid og besvær i et projekt, der ellers kan virke overskueligt.

 

Kontakt os i dag
Kontakt Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS på tlf. 20 46 49 75 eller 26 17 02 51 i dag og hør mere. Vi står til rådighed i bl.a. København, Rødovre, Hvidovre og på Amager.